Бойовики провели навчання на Донбасі – ОБСЄ

Читать на русском
Спеціальна мониторингоая місія ОБСЄ зафіксувала навчання з бойовою стрільбою в Луганській області. Їх проводили бойовики поблизу населеного пункту Депрерадівка.
Фото - «Слово і діло».

Спеціальна мониторингоая місія ОБСЄ зафіксувала навчання з бойовою стрільбою в Луганській області. Їх проводили бойовики поблизу населеного пункту Депрерадівка.

Як сказано у звіті СММ ОБСЄ від 9 грудня, у Луганській області Місія зафіксувала 45 порушень режиму припинення вогню - постріли і черги зі стрілецької зброї і великокаліберного кулемета.

Динаміка обстрілів сил ООС: 83 порушення режиму припинення вогню у листопадіУ листопаді від кулі снайпера загинув один український воїн, четверо бійців зазнали поранень.

«Ці порушення оцінені як навчання з бойовою стрільбою, що проходили в межах зони безпеки в порушення рішення Тристоронньої контактної групи (ТКГ) від 3 березня 2016 року, згідно з яким навчання з бойовою стрільбою в зоні безпеки заборонені», - йдеться в повідомленні.

Крім того, СММ 16 зафіксувала порушень режиму припинення вогню в Донецькій області. Стріляли поблизу населених пунктів Корсунь і Олександрівське.

Нагадаємо, з 27 листопада по 29 листопада проросійські бойовики на Донбасі здійснили 309 обстрілів позицій українських військових, внаслідок чого четверо українських військовослужбовців загинули, ще 15 отримали поранення.

Раніше ЗСУ провели танкові навчання на півдні України.

Також Україні провели військові навчання з Javelin.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: