ЗСУ провели танкові навчання на півдні України

Читать на русском
Сьогодні танкові і десантно-штурмові підрозділи ЗСУ, котрі несуть службу на південному напрямку, проводять практичні заняття з бойової підготовки.
Фото: mil.gov.ua

Сьогодні танкові і десантно-штурмові підрозділи ЗСУ, котрі несуть службу на південному напрямку, проводять практичні заняття з бойової підготовки.

Про це в четвер, 10 вересня, повідомило Міністерство оборони України.

Танкісти відпрацьовують водіння по пересіченій місцевості, розгортання в бойовий порядок, вихід на певні рубежі, а також дії при обороні та контрнаступі.

Своєю чергою, десантники виконують завдання з вогневої підготовки: стрільби зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, метання ручних гранат, тощо.

Крім того, військовослужбовці відпрацьовують питання тактичної, інженерної та медичної підготовки. За словами командувача об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенанта Сергія Наєва, заняття проходять в умовах, максимально наближених до бойових.

«Особовий склад демонструє високі професійні якості та майстерність зі знищення танків, кулеметних розрахунків і піхоти противника», - зазначив командувач.

Раніше Миколаївський бронетанковий завод достроково виконав державне замовлення і передав ЗСУ близько 50 броньованих розвідувально-дозорних машин (БРДМ).

Також нагадаємо, ЗСУ провели спільні навчання з авіацією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: