Зарплати антикорупціонерів: скільки у листопаді заробили голови НАБУ, НАЗК і САП

Читать на русском

«Слово і діло» стежить не тільки за тим, як українські політики виконують свої обіцянки, а й за тим, скільки вони заробляють. Сьогодні пропонуємо подивитися, які зарплати в листопаді були у керівників антикорупційних органів.

Найбільш високооплачуваним антикорупціонером у листопаді став голова НАЗК Олександр Новиков – 404,4 тис. грн. Крім окладу і стандартних надбавок, йому виплатили премію за жовтень і матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань.

Непогана зарплата була у заступників Новікова: Іван Пресняков заробив 318,1 тис. грн, Олександр Стародубцев – 158,9 тис. грн, Роман Сухоставець – 150,1 тис. грн. Всі заступники отримали премії за листопад, Пресняков ще й допомогу на розв'язання соціально-побутових проблем, Стародубцев – оплату за період тимчасової непрацездатності.

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник заробив 215,2 тис. грн. Його заступники: Анатолій Новак – 194,1 тис. грн, Тетяна Варварська – 162,2 тис. грн, Гізо Углава – 129,9 тис. грн.

Зарплата в.о. керівника САП Максима Грищука склала 176,6 тис. грн.

Зарплати керівників антикорупційних органів за жовтень можна подивитися на нашій інфографіці.

Нагадаємо, Кабмін підтримав законопроєкт, що закріплює за Верховною радою право звільняти директора Національного антикорупційного бюро України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: