Справа про розтрату у філії Держрезерву: з'явився ще один підозрюваний

Читать на русском
САП і НАБУ повідомило про підозру ще одному фігуранту справи про розтрату 2,8 млн грн на підприємстві «Охтирський комбінат хлібопродуктів» Державного агентства резерву України.
фото з відкритих джерел

САП і НАБУ повідомило про підозру ще одному фігуранту справи про розтрату 2,8 млн грн на ДП «Охтирський комбінат хлібопродуктів» Державного агентства резерву України в Сумській області.

Про це повідомила пресслужба САП.

«9 грудня 2020 року прокурорами САП і детективами НАБУ у справі про розтрату 2,8 млн гривень повідомлено про підозру співвиконавцю - виконуючому обов'язки майстра зміни елеватора філії державного підприємства «Охтирський комбінат хлібопродуктів» Державного агентства резерву України», - сказано в повідомленні.

Як уточнили в САП, дії нового підозрюваного кваліфікували за ч.5 ст.191 КК України (Розтрата майна шляхом зловживання службовим становищем за попередньою змовою групою осіб).

Слідство триває.

Нагадаємо, раніше НАБУ повідомило про те, що була спроба заволодіти майном Держрезерву на 2,8 млн грн. Пізніше НАБУ і САП повідомили про підозру керівнику філії Держрезерву.

А 24 листопада ВАКС відправив під цілодобовий домашній арешт виконуючого обов'язки директора філії «Хлібна база» ДП «Охтирський комбінат хлібопродуктів» Держрезерву України в Сумській області Олега Краснокутського.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: