У Держрезерві проводять аудит за попередні роки

Читать на русском
Державна служба аудиту проводить перевірку Державного резерву за попередні періоди. Також зараз відбувається конкурс на керівні посади Держрезерву.

Державна служба аудиту проводить перевірку Державного резерву за попередні періоди.

Про це повідомив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко, передає пресслужба уряду.

«Держрезерв досить довго не виконує функції, які б мав виконувати. Тому Державна служба аудиту зараз проводить перевірки за попередні періоди. Нам важливо побачити реальну ситуацію і напрацювати концептуальне бачення щодо функціональної діяльності підприємства», — зазначив Петрашко.

Він додав, що зараз відбувається конкурс на керівні посади Держрезерву, щоб реформувати підприємство та забезпечити його ефективну роботу.

Вказано, що міністр пообіцяв проінформувати про результати проведення аудиту і заспокоїв усіх щодо продовольчої безпеки та стабільної цінової ситуації.

«Немає ніяких загроз. Зараз врожай можливо і менший, ніж минулого року, але продовольчу безпеку, і цінову стабільність ми забезпечим і цьому році, і в наступному», — зазначив Петрашко.

Нагадаємо, на складах Держрезерву виявили нестачу зерна на понад 800 млн гривень, відкрито провадження.

Як відомо, звільнив з посади голови Державного агентства резерву України Ярослава Погорілого. Його обов'язки тимчасово виконуватиме Микита Барабаш.

Раніше ДБР проводило обшуки в Держрезерві.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: