Вбивство Окуєвої: суд залишив під вартою підозрюваного

Читать на русском
Захист підозрюваного у вбивстві поліцейської і добровольця АТО Аміни Окуєвої Ігоря Редькіна не з’явився у суд. Суд відклав на 9 грудня розгляд скарги захисту.
Фото: УНІАН

Захист підозрюваного у вбивстві поліцейської і добровольця АТО Аміни Окуєвої Ігоря Редькіна не з’явився у суд. Суд відклав на 9 грудня розгляд скарги захисту.

Про це повідомив у Facebook директор Департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко.

«Через вчасний медіа-розголос, завдяки Антону Геращенку, вдалося упередити можливе звільнення з-під варти уродженця Дагестану Ігоря Редькіна, підозрюваного у причетності до вбивства поліцейської і добровольця АТО Аміни Окуєвої», – написав Шевченко.

Він розповів, що захист підозрюваного не з’явився у суд на розгляд своєї ж скарги.

В Австрії убили свідка у справі ОкуєвоїВ Австрії застрелили Маміхана Умарова, який проходив свідком у справі про вбивство Аміни Окуєвої.

«Під час цього, за оперативними даними, підозрюваний міг симулювати раптове погіршення стану здоров’я і вимагати із адвокатами надання медичної допомогти із вивезенням «на лікування», – повідомив Шевченко.

За його словами, запобіжний захід – утримання під вартою – діє до 15 січня.

Він додав, що поліція з середини літа відкрила до ознайомлення матеріали справи підозрюваному і готова до судового розгляду. Захист Редькіна затягує ознайомлення і такими от скаргами намагається максимально відтермінувати початок розгляду справи по суті у суді.

Нагадаємо, у травні цього року прокуратура повідомила про підозру організатору замовного вбивства Аміни Окуєвої, яке сталося 30 жовтня 2017 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: