«Право на владу»: чи запровадять в Україні локдаун на зимові свята

Читать на русском
Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1» у ток-шоу Право на владу ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії говоритимуть про можливе запровадження повного карантину в Україні.
Слово і діло

Темою сьогоднішнього прямого ефіру ток-шоу «Право на владу» о 21.45 на каналі «1+1» буде можливість запровадження локдауну в Україні на зимові свята.

Локдаун для чесних людей? Повний карантин, здається, вже невідворотній. Але досі не відомо, чи надовго його запровадять? Чи буде він ефективним, якщо його саботуватимуть? Хто не планує дотримуватись обмежень? Що має зробити влада, щоби знову не згаяти час? Які помилки треба виправити та що варто робити інакше для подолання епідемії в Україні? Що не так зі статистикою захворюваності та смертності від COVID-19? Що змінить в Україні новий закон про вакцинацію?

Про це говоритимуть у програмі «Право на владу» цього четверга. В дискусії візьмуть участь: лікар, президент Асоціації анестезіологів Сергій Дубров, лікар-епідеміолог Національної інфекційної групи з інфекційного контролю Катерина Сояк, радник голови Офісу Президента Тимофій Милованов, співголова фракції «Європейська солідарність» Артур Герасимов, співголова фракції «Опозиційна платформа – За життя» Юрій Бойко, лідер партії «За майбутнє» Ігор Палиця, заступник голови фракції «Голос» Ярослав Железняк, економіст Ukraine Economic Outlook Михайло Кухар, лідер руху Save ФОП Сергій Доротич.

На включеннях до ефіру мають долучитися: генетик, доктор медичних наук, патофізіолог Віктор Досенко, волонтер з Одеси Катерина Ножевнікова, заступник медичного директора обласної клінічної лікарні ім. І.Мечникова з Дніпра Ірина Китова, завідувач реанімації Харківської обласної клінічної лікарні Володимир Корсунов, лікар Івано-Франківської міської клінічної лікарні Роман Фіщук та інші.

Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і діло» досліджувало, скільки апаратів ШВЛ є в кожній області України та як змінилась ситуація в регіональних лікарнях після перерозподілу МОЗ нових приладів, закуплених за кошти Фонду боротьби з COVID-19.

Також ми подивились, скільки тривали локдауни у різних країнах світу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: