У Кабміні оцінили ймовірність запровадження локдауну на свята

Читать на русском
Кабінет міністрів України очікує від Міністерства охорони здоров’я результати розширеного аналізу карантину вихідного дня, для того, щоб прийняти рішення про необхідність запровадження локдауну у грудні.
Фото з відкритих джерел

Кабінет міністрів України очікує від Міністерства охорони здоров’я результати розширеного аналізу карантину «вихідного дня», для того, щоб прийняти рішення про необхідність запровадження локдауну у грудні.

Про це заявив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Зараз ми бачимо тільки статистику, яка озвучується щодня. Але ми чекаємо і прогнозів. Тобто, падіння, яке було протягом трьох тижнів по захворюваності, фактично плато, на яке ми вийшли. Тому зараз треба отримати підтвердження, наскільки воно може бути позитивним», - сказав представник Кабміну.

Він відзначив, що у разі введення додаткових обмежень мова не йтиме про зупинку міжміського та міжнародного сполучення.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Кабмін не буде продовжувати режим карантину «вихідного» дня, який запровадили в Україні на три тижні листопада. Замість нього Україна повернеться до обмежень «помаранчевої» зони.

Також ми писали, що за минулу добу коронавірус в Україні виявили у 13  141 людини, зафіксовано 169 летальних випадків, 13 882 пацієнта одужали.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: