Шмигаль анонсував «основну приватизацію» і запросив турецьких інвесторів

Читать на русском
В Україні існує великий потенціал для приватизації державних підприємств енергетичної, хімічної промисловості та виробництва машин. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.
Фото: Урядовий портал

В Україні існує великий потенціал для приватизації державних підприємств енергетичної, хімічної промисловості та виробництва машин.

Про це прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив в інтерв'ю турецькому інформагентству DHA.

«Основна приватизація державних компаній планується в наступному році. Вона буде охоплювати енергетичну, хімічну промисловість і виробництво машин. Ми також бачимо великий потенціал для турецьких компаній у сфері інфраструктурних проектів, морських портів та телекомунікації», – сказав український прем'єр.

За його словами, для інвесторів будуть створені сприятливі умови.

Говорячи про підписання Угоди про вільну торгівлю з Туреччиною, він вказав на важливість врахування застережень з боку представників бізнесу.

«Дуже важливо створити баланс і врахувати застереження представників ділового світу. Найбільшим застереженням українських виробників є застосування Туреччиною додаткових захисних заходів для обмеження імпорту», – додав прем’єр.

Він зауважив, що угода набуде чинності не відразу після підписання, оскільки для завершення юридичних процедур знадобиться деякий час, але рано чи пізно це станеться.

Нагадаємо, економіст Андрій Блінов розповів у коментарі «Слово і діло», що заважає продажу держмайна.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: