На Донеччині викрили канал легалізації бойовиків «ДНР»

Читать на русском
СБУ усунула канал легалізації бойовиків ДНР. Співробітники Міграційної служби незаконно видавали українські закордонні паспорти терористам. Серед клієнтів були бойовики та чиновники терористичної ДНР.
Служба безпеки України

Контррозвідка СБУ викрила та усунула канал легалізації бойовиків «ДНР». Співробітники Міграційної служби незаконно видавали українські закордонні паспорти терористам. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

«Контррозвідники та слідчі СБ України встановили, що посадовці держслужби оформляли документи українського зразка, зокрема закордонні паспорти, мешканцям тимчасово окупованих територій Донбасу з порушенням існуючої процедури та без особистої присутності громадянина. Задокументовано, що серед «клієнтів» були чиновники окупаційної адміністрації та бойовики терористичної «ДНР», які ніколи не перетинали лінію розмежування», – йдеться у повідомленні.

Під час проведення обшуків в офісах сервісних центрів та міграційної служби правоохоронці вилучили форми, які були заповнені на учасників НЗФ. Під час слідчих дій також виявлено копії водійських посвідчень, екзаменаційних карток, медичних довідок на ім’я осіб, які обґрунтовано підозрюються у вчиненні злочинів.

Наразі слідчі СБУ проводять процесуальні дії та встановлюють всі обставини протиправної діяльності.

Нагадаємо, на Донбасі на міні підірвалися двоє військових.

Також у штабі ООС розповіли про ситуацію на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: