Зведення ООС: бойовики стріляли з мінометів і гранатометів

Читать на русском
За минулу добу, 27 листопада, бойовики шість разів порушили режим тиші в районі ООС на Донбасі.
фото Думська

За минулу добу, 27 листопада, бойовики шість разів порушили режим тиші на Донбасі.

Про це повідомили в пресцентрі операції Об'єднаних сил.

Динаміка обстрілів сил ООС: 83 порушення режиму припинення вогню у листопадіУ листопаді від кулі снайпера загинув один український воїн, четверо бійців зазнали поранень.

«Три факту порушення режиму припинення вогню зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід». Так, поблизу Авдіївки ворог вів вогонь з підствольного гранатомету, великокаліберного кулемету і стрілецької зброї. Недалеко від населеного пункту Водяне противник застосовував крупнокаліберний кулемет, а на ділянці біля Опитного - ручний протитанковий гранатомет», - йдеться в повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики застосували підстовбурний гранатомет і стрілецьку зброю - двічі провокували ВСУ стріляниною поблизу населеного пункту Шуми. Крім того, вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї противник відкривав неподалік Катеринівки.

На неприцільний вогонь окупантів українські військовослужбовці зброю у відповідь не застосовували, додали в штабі. Втрат серед ЗСУ немає.

Нагадаємо, добою раніше бойовики 5 разів порушили перемир'я.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: