Президент доручив виділити гроші на добудову музею Голодомору

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський доручив уряду в найкоротші терміни вирішити питання з фінансуванням проєкту з добудови музею Голодомору.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський доручив Кабміну виділити кошти на добудову комплексу Національного музею Голодомору-геноциду в Києві. Питання має бути вирішене вже 30 листопада.

Про це повідомляє пресслужба ОПУ в суботу, 28 листопада.

Зеленський закликав українців приєднатися до акції «Запали свічку»Президент Володимир Зеленський вшанував пам'ять жертв Голодоморів і закликав українців сьогодні о 16 годині запалити свічку пам'яті.

«Проект Національного музею Голодомору-геноциду дуже важливий для України: для нашої історії та майбутнього. Були певні проблеми з фінансуванням цього проекту. Однак такі проекти мають виконуватися в обов’язковому порядку. Я дав доручення Кабінету Міністрів, і вже в понеділок це питання буде вирішено. Проект буде обов’язково завершено», - сказав Зеленський під час вшанування пам'яті жертв Голодоморів.

Як уточнили в ОПУ, вже 30 листопада уряд підготує розпорядження, яке відкриє можливості для дофінансування проєкту комплексу Національного музею Голодомору-геноциду.

Нагадаємо, в Україні сьогодні - День пам'яті жертв Голодоморів. О 16:00 відбудеться загальнонаціональна хвилина мовчання, а після неї пройде акція «Запали свічку».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: