Глава Нацради реформ Саакашвілі виступив проти уряду Шмигаля

Читать на русском
Голова виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеіл Саакашвілі вважає, що президенту Володимиру Зеленському потрібно звільнити всіх міністрів уряду Дениса Шмигаля.
Фото: tsn.ua

Голова виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеіл Саакашвілі вважає, що президенту Володимиру Зеленському потрібно звільнити всіх міністрів уряду Дениса Шмигаля.

Про це він розповів в ефірі ток-шоу «Право на владу».

«Ми реально рухаємося до повного колапсу та прірви масштабу першої половини 90-х років... Я на місці президента Зеленського однозначно звільнив би всіх цих міністрів. Звичайно, звільнив би. Я не розумію, чому він терпить міністрів, зокрема ось цього міністра, який зараз стоїть біля мікрофона (міністра фінансів Марченка — ред.). На митниці призначили один клан, тепер змінили главу митниці — знову призначають йому заступників: щодня — представник конкретного клану», — сказав Саакашвілі.

Від любові до ненависті: друзі та вороги СаакашвіліВ Україні Саакашвілі має не лише власну політичну партію, але й потужну підтримку низки популярних політиків. «Слово і Діло» вирішило розібратися, хто підтримує Саакашвілі в Грузії та Україні і хто є його опонентом.

За його словами, в митниці не буде жодних реформ.

«У регіонах розподілили митницю — у всіх є свої господарі, у всіх є свої «смотрящі». Водночас із незворушним виглядом і цинічними посмішками вони кажуть: «Ну що ж, люди просто не звикли платити податки, тому вони протестують» і «Бізнес відчуває позитивні результати наших реформ». Яких реформ?», — зазначив голова Нацради.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що до кінця року в уряді планують звільнити міністра охорони здоров'я України Максима Степанова. Він цю інформацію заперечує.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: