Главу МОЗ можуть звільнити до кінця року – ЗМІ

Читать на русском
Міністра охорони здоров'я України Максима Степанова можуть звільнити до кінця 2020 року. У ЗМІ назвали ім'я можливої заміни Степанову.
Фото Слово і діло

Міністра охорони здоров'я України Максима Степанова планують звільнити до кінця 2020 року.

Про це з посиланням на джерела з оточення президента України та МОЗ повідомляє «Українська правда» у четвер, 26 листопада.

Як пише видання, джерела підтверджують, що Степанов вже готується до звільнення. Однак поки невідомо, ким зможуть його замінити. Також повідомляється, що в умовах пандемії кар'єра міністра охорони здоров'я залишатиметься «в небезпеці».

Ймовірним кандидатом на пост глави МОЗ може стати головний санлікар Віктор Ляшко, передає слова джерела УП.

«Степанов, ми думали, класний менеджер. Але він, наприклад, дає доручення про доставку кисню на області, а потім може це зовсім не контролювати. Тому все робиться якось в ручному управлінні», - сказав співрозмовник видання в оточенні президента.

Відзначимо, сьогодні сам Степанов, який продовжує хворіти на коронавірус, прокоментував чутки про своє звільнення. За його словами, зараз йти у відставку він не збирається.

«Я готуюся і далі рятувати країну і життя наших громадян. Ці чутки певні народні депутати, політичні сили почали розпускати, починаючи з першого дня моєї роботи на посаді міністра охорони здоров'я. Я займаюся розвитком української медицини, реанімацією української медицини. Це те, чим я зараз займаюся, чим збираюся займатися через тиждень, через місяць, через півроку, через рік», - заявив глава МОЗ в ефірі 112 Україна.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що можуть звільнити міністра інфраструктури Владислава Криклія.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: