Прем'єр Ізраїлю підтвердив запуск зони вільної торгівлі з Україною

Читать на русском
Нетаньягу підтвердив, що з 1 січня 2021 року між Ізраїлем та Україною почне діяти зона вільної торгівлі.
Фото з відкритих джерел.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу підтвердив, що з 1 січня 2021 року між Ізраїлем та Україною почне діяти зона вільної торгівлі.

«Хороші новини для нашої економіки: через місяць і тиждень вступить в силу угода про вільну торгівлю між нами й Україною. Це означає розширення співробітництва в галузі сільського господарства та високих технологій, а також збільшення інвестицій і торгівлі між нами. Важливий крок, який сподобається всім громадянам Ізраїлю. Дякую президенту Зеленському за спільну роботу, спрямовану на те, щоб вивести наші відносини на новий рівень», - написав Нетаньягу в Facebook.

ЗВТ з Ізраїлем: в чому вигода для УкраїниУкраїна та Ізраїль підписали Угоду про зону вільної торгівлі. Про те, чим може бути вигідна співпраця для обох сторін, знають експерти.

Нагадаємо, Україна і Ізраїль підписали угоду про ЗВТ ще в січні 2019 року. Очікується, що з моменту вступу в силу угоди будуть скасовані ввізні мита для близько 80% українських промислових товарів.

У червні цього року в МЗС анонсували, що Ізраїль незабаром ратифікує угоду про ЗВТ з Україною.

Українська сторона також скасовує ввізні мита на частину ізраїльської продукції, що дозволить модернізувати промислове виробництво.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: