Німеччина подовжила карантинні обмеження

Читать на русском
Через стрімке поширення коронавірусу у Німеччині тамтешній уряд подовжив запроваджені раніше карантинні обмеження до 20 грудня.
Фото з відкритих джерел

Через стрімке поширення коронавірусу у Німеччині тамтешній уряд подовжив запроваджені раніше карантинні обмеження до 20 грудня.

Про це повідомила канцлер Німеччини Ангела Меркель, пише The Guardian.

Зазначається, що відповідне рішення було прийнято після семигодинних перемовин канцлера із представниками федеральних земель, деякі з яких виступали за пом’якшення обмежень.

Наразі жорсткий карантин в Німеччині подовжили до 20 грудня. З 1 грудня в країні буде заборонено збиратися групами більше 5 осіб. У торгових центрах і магазинах на 10 квадратних метрів площі можна буде пускати лише одного відвідувача.

Ресторани та інші заклади громадського харчування, як і заклади культури, залишаються зачиненими.

Окрім того, на період новорічних свят також будуть заборонені феєрверки на окремих площах, щоб уникнути масових зібрань.

Нагадаємо, влада Великої Британії обговорює запровадження «ковідних» паспортів для тих громадян, які зроблять щеплення від коронавірусу. Люди з таким документом зможуть «обходити» деякі карантинні заборони.

Також ми писали, що влада Чорногорії схвалила рішення про посилення умов комендантської години - нові заходи набувають чинності з 25 листопада і діятимуть до 8 грудня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: