Коронавірус у світі: Туреччина повідомляє про нову хвилю пандемії

Читать на русском
У декількох турецьких провінціях зафіксовано значне збільшення кількості випадків зараження коронавірусом, що може свідчити про початок в країні нової, вже третьої, хвилі коронавірусу.
Фото з відкритих джерел

У декількох турецьких провінціях зафіксовано значне збільшення кількості випадків зараження коронавірусом, що може свідчити про початок в країні нової, вже третьої, хвилі пандемії.

Про це заявив міністр охорони здоров'я Туреччини Фахреттин Коджа, пише Anadolu.

За його словами, нова хвиля хвороби вже охопила провінції Стамбул, Ізмір, Коджаелі та Бурса.

Окрім того, Коджа зауважив, що зростання кількості випадків зараження фіксують по всій країні – у 15 провінціях добова кількість нових випадків інфікування вже збільшилася на 50%.

Також він наголосив, що якщо жителі країни не будуть виконувати вже чинні карантинні обмеження, то введення більш жорстких заходів буде неминучим.

Минулої доби в Туреччині зафіксували рекордну кількість смертей від коронавірусу – хвороба забрала життя 168 людей. Загалом, з початку пандемії, від коронавірусу та його ускладнень в Туреччині померло вже 12 840 осіб.

Нагадаємо, протягом минулої доби в Україні зафіксували 13 882 нових випадки коронавірусу.

Також ми писали, що за тиждень, з 16 по 22 листопада, у світі на коронавірус заразилися понад 4 млн осіб - це є рекордним показником з початку пандемії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: