Disney звільнить 32 тисячі співробітників через пандемію

Читать на русском
Компанія Disney планує звільнити 32 тисячі співробітників у 2021 році. Мова йде про Діснейленди як в США, так і в інших країнах світу.
Фото - vox.com

Компанія Disney планує звільнити 32 тисячі співробітників на початку 2021 року.

Скорочення переважно стосуватимуться співробітників Діснейлендів як в США, так і в інших країнах світу, пише Reuters з посиланням на документи, подані Disney в Комісію з цінних паперів і бірж.

Нагадаємо, у 2020 році багато Діснейленди довгий час не працювали через обмеження, введені в зв'язку з пандемією коронавірусу. Так, парк в південній Каліфорнії досі закритий, Діснейленд у Флориді відновив роботу з жорсткими обмеженнями за кількістю відвідувачів, тематичний парк в Парижі недавно знову закрився в зв'язку з локдауном.

Відкритими залишаються тематичні парки компанії в Шанхаї, Гонконзі і Токіо.

Як відомо, в Україні з початку карантину близько 14 мільярдів гривень направили на компенсацію за повне і часткове безробіття.

Також повідомлялося, що безробітним виплачуватимуть гроші на організацію бізнесу. Рада ухвалила закон, що передбачає можливість отримати від Фондів соцстраху одноразову виплату допомоги з безробіття для організації підприємницької діяльності

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: