У Кабміні хочуть змінити одного з міністрів – ЗМІ

Читать на русском
В Офісі президента України розглядають варіант зміни одного з міністрів в уряді. Така інформація з'явилася в ЗМІ.
фото з відкритих джерел

В Офісі президента України розглядають варіант зміни одного з міністрів в уряді.

Про це з посиланням на співрозмовника в ОПУ пише «Українська правда» в середу, 25 листопада.

Зарплати в Кабміні: скільки Шмигаль і міністри заробили у жовтніНайбільш високооплачуваним членом Кабміну в жовтні став Сергій Шкарлет – він заробив більше 105 тисяч гривень.

За даними видання, зараз в Офісі президента, крім змін голів ОДА, також вивчають варіант частково переформатувати Кабмін.

Зокрема, як повідомив співрозмовник, заступник голови ОПУ Кирило Тимошенко нібито пропонує звільнити міністра інфраструктури Владислава Криклія і призначати на його місце главу «Укравтодору» Олександра Кубракова.

«Зараз зняти весь уряд не вдасться, але є кілька міністрів, яких будуть міняти окремо. Наприклад, главу Мінінфраструктури Криклія. На його місце Тимошенко пропонує поставити свого друга главу Укравтодору Кубракова», - заявив УП один з поінформованих членів уряду.

Нагадаємо, минулого тижня Кабмін змінив главу Міненерго. Замість Ольги Буславець, яка сім місяців була виконуючою обов'язки міністра, був призначений Юрій Бойко.

У минулі вихідні колишнього міністра економіки Тимофія Милованова призначили позаштатним радником глави ОПУ Андрія Єрмака.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: