Кравчук пропонує провести «нормандський саміт» до кінця року

Читать на русском
Глава української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук запропонував провести зустріч лідерів країн нормандської четвірки до кінця поточного року.
Фото: УНІАН

Глава української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук запропонував провести зустріч лідерів країн «нормандської четвірки» до кінця поточного року.

Про це повідомляє пресслужба української делегації.

У повідомленні зазначається, що лідери України, Німеччини, Франції та Росії змогли б разом підбити підсумки спроб виконання домовленостей, яких вони ж досягли на зустрічі в Парижі у грудні 2019 року, а також обговорити плани щодо їх подальшого виконання.

«Консолідована позиція лідерів держав нормандського формату, які ухвалили під час своїх зустрічей низку документів щодо врегулювання російсько-українського збройного конфлікту, є головним дороговказом для подальшої роботи», - зауважили в пресслужбі української делегації.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Росія своїми діями на засіданні Тристоронньої контактної групи фактично вперше визнала себе стороною конфлікту на Донбасі.

Також ми писали, що Росія у ТКГ підтримала план дій по Донбасу, який запропонували бойовики.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: