Держава виділила 1,5 млрд грн на підведення кисню — Шмигаль

Читать на русском
Держава виділила для всіх областей 1,5 мільярда гривень на забезпечення киснем. Про це на  засіданні Кабінету міністрів повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.
Фото з відкритих джерел.

Держава виділила для всіх областей 1,5 мільярда гривень на забезпечення киснем. Про це на засіданні Кабінету міністрів повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

«Ми продовжуємо підготовку до щораз більшого навантаження. Сьогодні ми затверджуємо рішення про перерозподіл субвенцій, аби в Чернігівській області покращити забезпечення киснем медичних закладів. Це додаткові 60 мільйонів гривень. Загалом, для всіх регіонів виділено півтора мільярда гривень на забезпечення киснем. І, практично через день, ми зустрічаємося з головами ОДА, і контролюємо забезпечення ліжко-місць», - зазначив Шмигаль.

Коронавірус в Україні: нестача медичного кисню та як його покритиЧерез збільшення кількості хворих на коронавірус у більшості лікарень вже не вистачає медичного кисню.

Нагадаємо, у МОЗ розповіли, скільки ліжок вже забезпечені киснем.

Раніше «Слово діло» розбиралося, чи є різниця між медичним та технічним киснем і чому досі виробництво технічного кисню не переобладнали під медичний.

Також наші аналітики пропонують подивитися на досвід боротьби з COVID-19 сусідніх із Україною країн.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: