У Білий дім привезли різдвяну ялинку

Читать на русском

Різдвяну ялинку заввишки понад п'ять метрів доставили ​​до Білого дому. За традицією її підвезли на кареті, запряженій кіньми із дзвониками.

«Сьогодні я вітала прибуття прекрасної різдвяної ялинки для @WhiteHouse. Ми раді розпочати прикрашати дім до святкового сезону», - написала у Twitter перша леді США Меланія Трамп.

Різдво у президента. У Білий дім привезли різдвяну ялинку. Дерево підвезли на кареті, запряженій кіньми з дзвониками.  Зустрічала їх перша леді США Меланія Трамп. Дерево прикрашатиме Блакитну кімнату Білого дому.

Цього року різдвяна ялина - це ялиця Фразера. За традицією біля входу у Білий дім перша леді США Меланія Трамп її оглянула. Дерево прибуло в столицю зі штату Західна Вірджинія.

Традиція установки в Білому домі різдвяної ялинки почалася у 1889 році. Тоді 23-й президент США Бенджамін Гаррісон вперше поставив святкове дерево в Жовтій кімнаті. З 1912 року — часу адміністрації 27-го президента США Вільяма Тафта — ялина стала прикрашати Блакитну кімнату.

Нагадаємо, торік ялинка прибула до Вашингтона зі штату Пенсільванія.

У Києві новорічну ялинку встановлять традиційно на Софіївській площі, проте святкового ярмарку не буде.

Запалять ялинку на Софіївській площі 19 грудня о 19:00.

Новорічне дерево-2020 буде штучним. Його прикрасять білими і зеленими вогниками. Добруцький уточнив, що прикраси будуть виготовлені в Україні. Більшість з них присвятять лісовим мотивами, а деякі будуть нагадувати казкових персонажів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: