Синоптики прогнозують в Україні дощі

Читать на русском
24 листопада в Україні прогнозують мокрий сніг з дощем. Температура повітря вдень коливатиметься від 2 до 8 тепла, а вночі в деяких регіонах вона опуститься нижче нуля.

У вівторок, 24 листопада, в Україні прогнозують мокрий сніг з дощем. Температура повітря вдень коливатиметься від +2 до +8 тепла, а вночі в деяких регіонах вона опуститься нижче нуля.

Згідно з даними Укргідрометцентру, у Чернігівській, Сумській, Київській, Черкаській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Полтавській, Харківській, Луганській та Донецькій областях очікуються опади, місцями сніг. У всіх інших регіонах буде похмуро та сухо.

Зимові свята: чи відзначатимуть українці Новий рік із розмахомУкраїнці не святкуватимуть Новий рік із розмахом, бо більшість розваг буде просто недоступною, вважає експерт.

У західних областях температура повітря вдень становитиме від +4 до +7 тепла, а вночі вона буде в межах -1 +3.

У центральних та північних областях температура повітря вдень буде від +2 до +6, а вночі від -1 до +3 градусів.

У східних та південних областях температура повітря очікується від +2 до +8. Вночі стовпчики термометрів покажуть -2 +4 градуси.

У Києві та області сьогодні буде йти дощ. Температура повітря вдень коливатиметься від +4 до +7, а вночі від 0 до +3.

Раніше синоптики прогнозували, що у найближчі три доби (23-25 листопада) в Україні, крім півдня, місцям очікується невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах Лівобережжя ожеледиця.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: