Синоптики прогнозують сніг та дощі

Читать на русском
Погода 20 листопада -опади, місцями сніг. У деяких областях температура повітря вдень опуститься нижче нуля, а вночі в центральних, північних та східних областях будуть заморозки.
Карта - Укргідрометцентр.

У п'ятницю, 20 листопада, в України прогнозують опади, місцями сніг. У деяких областях температура повітря вдень опуститься нижче нуля, а вночі в центральних, північних та східних областях будуть заморозки.

Як повідомляє Український гідрометцентр, в усіх західних регіонах, окрім Волинської області, будуть йти дощі. У Вінницькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Полтавській та Дніпропетровській областях спостерігатиметься мокрий сніг з дощем. На всій іншій території України буде мінлива хмарність, однак без опадів.

Через перший сніг у столиці сталося майже 50 ДТПУ Києві через погіршення погодніх умов, сніг та ожеледицю, у ніч на середу, 18 листопада, зафіксували 47 дорожньо-транспортних пригод.

У західних областях температура повітря вдень буде коливатись від +3 до + 6 тепла, а вночі від +2 до +5.

У центральних та північних областях температура повітря вдень буде в межах 0 +5, а вночі стовпчики термометрів опустяться до -6 +2

У східних та південних областях температура повітря вдень становитиме від -2 до +7, а вночі від -11 до +4.

У Києві та області прогнозують дощі та мокрий сніг. Стовпчики термометрів вдень покажуть +1 +4 градуси, а вночі -4 +1.область

Нагадаємо, синоптики попередили про ожеледицю на дорогах.

Також на цьому тижні у Києві випав перший сніг. Температура повітря опустилася нижче нуля. Сніжило і в Сумській, Луганській, Харківській і Дніпропетровській областях.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: