Кулеба запланував візит до Молдови

Читать на русском
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба планує відвідати Молдову, щоб обговорити ряд питань. Візит відбудеться до приїзду Майї Санду до Києва.
фото МЗС України

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба планує відвідати Молдову. Візит відбудеться до приїзду новообраного президента Майї Санду в Україну.

Про це Кулеба повідомив в коментарі «Радіо Свобода» у вівторок, 24 листопада.

Вибори в Молдові: чи отримає Україна нового союзникаІз обранням нового президента Молдови, Україна може сподіватися на відновлення двосторонніх стосунків. Чи варто сподіватися на швидкі зміни – прогнозував політолог Олександр Радчук.

За його словами, сторонам належить вирішити ряд проблемних питань. Сам візит планується до приїзду президента Молдови Майї Санду до Києва.

«... нам є про що поговорити. Це не тільки Крим, це не тільки Придністров'я. Це так само розвиток торгівлі між нашими країнами. Не будемо приховувати, це і вирішення тих проблемних питань, які є в наших двосторонніх відносинах, які вже «мохом поросли», - заявив Кулеба.

Він зазначив, що обрання Санду на пост президента Молдови дозволить країнам перевернути негативну сторінку у відносинах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що МЗС України готує візит новообраного президента Молдови Майї Санду до Києва.

Раніше в Офісі президента розповіли про важливість перемоги Санду на виборах в Молдові.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: