Зеленський зустрівся з учасниками трьох революцій

Читать на русском
Сьогодні глава держави Володимир Зеленський провів зустріч із учасниками революцій 1990, 2004 і 2013-2014 років.

Сьогодні глава держави Володимир Зеленський провів зустріч із учасниками революцій 1990, 2004 і 2013-2014 років.

Про це повідомляє пресслужба президента в суботу, 21 листопада.

Зеленський приєднався до розмови за допомогою відеозв'язку. Він підкреслив, що досягненням трьох революцій є нова свідомість як громадян, так і влади.

«Фраза «Від мене нічого не залежить» - це на сьогодні міф. Точно зрозуміло, що разом ми можемо все. А кожен наступний правитель має знати, що воля народу - вона вирішальна, її неможливо зламати, проти неї неможливо і не потрібно йти», - сказав Зеленський.

Річниця Революції гідності: як змінювалися доходи і витрати українців упродовж 7 роківІнфографіка про те, як упродовж семи років з початку Революції гідності зростали тарифи, ціни та зарплати українців.

За словами президента, чинна влада прагне і обов'язково впровадить інструмент народовладдя. Коли громадянин матиме можливість бути почутим, «не ризикуючи життям на барикадах».

Учасники також обговорили загрози, які стоять перед Україною, і як досягти внутрішньої консолідації суспільства. Більшість присутніх відзначили важливість подальшого зміцнення обороноздатності країни

Під кінець зустрічі Зеленський запевнив, що нинішня влада обов'язково побудує меморіальний комплекс, присвячений Революції Гідності, і акцентував увагу на необхідності подальшого діалогу влади й громадськості.

«Ми - одна країна, і будуймо її разом», - резюмував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, в день Гідності та Свободи від імені президента Володимира Зеленського на Алеї Героїв Небесної Сотні була встановлений кошик із квітами. Також президент записав відеозвернення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: