У Мінкультури відреагували на обшуки в музеї Революції гідності

Читать на русском
Обшук в музеї Революції гідності в Києві. Мінкультури закликало утриматися від політичних спекуляцій.
фото з відкритих джерел

У Міністерстві культури заявили, що здивовані обшуками в музеї Революції гідності напередодні Дня гідності і свободи, адже суд ухвалив рішення про проведення обшуку ще на початку листопада.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби відомства в четвер, 19 листопада.

Річниця Революції гідності: як змінювалися доходи і витрати українців упродовж 7 роківІнфографіка про те, як упродовж семи років з початку Революції гідності зростали тарифи, ціни та зарплати українців.

«Викликає певне здивування проведенням слідчих дій в Національному музеї Революції Гідності напередодні Дня Гідності та Свободи, особливо з урахуванням того, що ухвала суду щодо проведення обшуку були прийнята ще 2 листопада 2020 року. Міністерство культури та інформаційної політики України закликає утриматися від емоційних висловлювань та політичних спекуляцій на темі Революції гідності», - заявили в Мінкультури.

У відомстві закликали максимально відкрито розслідувати цю справу, а також відзначили, що співробітники музею допоманають слідству.

Нагадаємо, сьогодні вдень СБУ і поліція провели обшуки в Музеї Революції гідності в Києві.

Пізніше силовики назвали причину обшуків. Слідчі підозрюють чиновників меморіального комплексу в розкраданні грошей, виділених на реконструкцію об'єкта.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: