Зеленський оприлюднив нове відеозвернення з «Феофанії»

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський, який продовжує лікуватися від коронавірусної хвороби у лікарні Феофанія, оприлюднив нове відеозвернення до українців.
Фото з відкритих джерел

Президент України Володимир Зеленський, який продовжує лікуватися від коронавірусної хвороби у лікарні «Феофанія», оприлюднив нове відеозвернення до українців.

Відео було опубліковано у Facebook.

Зеленський розповів, що він йде на поправку, однак тест на коронавірус досі дає позитивний результат. Попри це, президент розраховує, що вже наступного тижня він зможе повернутися в Офіс президента.

«З кожним днем я почуваюся все краще та краще. Запахи вже сьогодні повернулися, сили повертаються, температура знижується. Вірю, що наступне відео буду записувати вже не з лікарні», - заявив він.

Він також розповів, що, у разі потреби, Україна може подвоїти кількість лікарняних ліжок для пацієнтів з коронавірусом.

Нагадаємо, коронавірус у глави держави підтвердили 9 листопада. Після діагностування COVID-19 президент пішов на самоізоляцію. У той же день стало відомо про захворювання керівника президентського офісу Андрія Єрмака.

Пізніше стало відомо, що Володимир Зеленський і Андрій Єрмак проходять лікування від коронавірусу в лікарні «Феофанія». Для президента там обладнаний спеціальний кабінет.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: