Зеленський оприлюднив нове відеозвернення з «Феофанії»

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський, який нині знаходиться на самоізоляції у лікарні Феофанія через інфікування коронавірусом, оприлюднив нове відеозвернення до українців.
Фото: ОПУ

Президент України Володимир Зеленський, який нині знаходиться на самоізоляції у лікарні «Феофанія» через інфікування коронавірусом, оприлюднив нове відеозвернення до українців.

Його він виклав на своїй сторінці у Facebook.

У ньому Зеленський наголосив, що Верховна рада до кінця року повинна вирішити низку важливих для держави питань.

«Цього року у парламенту ще багато роботи. Це і рішення проблеми з Конституційним Судом, і прийняття бюджету у другому читанні, і можливі кадрові перестановки», - підкреслив президент.

Також глава держави закликав мерів, які відмовляються запроваджувати у своїх містах карантин «вихідного дня», припинити думати про кількість голосів у другому турі місцевих виборів і почати думати про здоров’я громадян.

«Якщо продовжимо грати у «добрих поліцейських» на місцях, не будемо виконувати рішення уряду та відзначатимемо це концертами, або продовжимо не вірити в коронавірус, тоді, я впевнений, програємо всі ми. Не окремий мер, міністр чи президент, а програє вся країна», - додав Зеленський.

Нагадаємо, коронавірус у глави держави підтвердили 9 листопада. Після діагностування COVID-19 президент пішов на самоізоляцію. У той же день стало відомо про захворювання керівника президентського офісу Андрія Єрмака.

Пізніше стало відомо, що Володимир Зеленський і Андрій Єрмак проходять лікування від коронавірусу в лікарні «Феофанія». Для президента там обладнаний спеціальний кабінет.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: