У Львові медиків і вчителів перевірять на коронавірус

Читать на русском
У Львові почнуть перевіряти на зараження коронавірусом тестами на антиген. Почнуть з медиків і працівників сфери освіти.
Фото з відкритих джерел.

У Львові почнуть перевіряти на зараження коронавірусом тестами на антиген. Почнуть з медиків і працівників сфери освіти.

Мер Львова Андрій Садовий розповів, що у середу були отримані 10 тисяч тестів. До кінця місяця місто має отримати 50 тисяч таких тестів. Ними проведуть мінімум дві хвилі тестування медиків, вчителів і вихователів.

Садовий провалив обіцянку відкрити культурні центри в кожному мікрорайоні ЛьвоваУ Львові 39 мікрорайонів, в кожному Андрій Садовий обіцяв відкрити культурний центр. Поки відкрили тільки 11.

Садовий також зазначив, що масове тестування всього населення міста неможливо через складність організації і високих витрат:

«Згідно з рекомендаціями, щоб масове тестування було ефективним, потрібно провести кілька хвиль тестування всього населення. Бюджет для Львова складе від 500 мільйонів гривень, не рахуючи вартості власне організації. В Словаччині, наприклад, залучили військових і експертів з Австрії».

Нагадаємо, сьогодні прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що Україна закупить 6 млн експрес-тестів на COVID-19.

Раніше влада Львова вирішила зробити суботу та неділю робочими днями до кінця листопада через посилення карантину в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: