Міноборони планує ліквідувати понад 40 своїх підприємств

Читать на русском
До 2022 року Міноборони реорганізує понад 40 своїх держпідприємств. Це передбачає стратегія реформування відомства.
mil.gov.ua

До 2022 року Міноборони реорганізує понад 40 своїх держпідприємств, а ще 44 - ліквідує. Це передбачає стратегія реформування відомства.

Про це йдеться в Стратегії реформування об'єктів держвласності оборонного відомства, повідомляє пресслужба Міноборони в понеділок, 16 листопада.

Грошей немає, але ви тримайтеся: у 2021 році Міноборони може отримати неприємний прецедентВперше за роки незалежності проєкт держбюджету не передбачає щорічне підвищення фінансування ЗСУ.

«42 державних підприємства Міністерства оборони України буде реорганізовано, 5 - передано на приватизацію до Фонду державного майна України. Ще 44 держпідприємства Міноборони підлягають ліквідації», - йдеться в повідомленні.

У Міноборони наголосили, що підприємства, які планують реорганізувати, важливі для оборонного відомства, «адже здатні економно, якісно і ефективно працювати на потреби Збройних Сил».

У відомстві додали, що врахували зауваження і результати аналізу ефективності роботи підпорядкованих держпідприємств, проведеного громадськими організаціями, а також вивчили іноземний досвід управління підприємствами військової сфери.

В цілому планується, що до 2022 року в сфері управління Міноборони залишиться 42 держпідприємства, з яких 40 - у функціональному управлінні Головного управління майна і ресурсів, а два - в управлінні Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що чиновника Міноборони спіймали на хабарі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: