Зеленський розповів Меркель про провокації з боку бойовиків

Читать на русском
Глава держави сьогодні телефоном обговорив із канцлером Німеччини Ангелою Меркель ситуацію на Донбасі. Зеленський розповів про провокації з боку проросійських бойовиків.
president.gov.ua

Глава держави сьогодні телефоном обговорив із канцлером Німеччини Ангелою Меркель ситуацію на Донбасі. Володимир Зеленський розповів про провокації з боку проросійських бойовиків.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Глава української держави поінформував Меркель про зменшення втрат з боку підрозділів Об'єднаних сил у порівнянні з минулим роком, що було досягнуто у результаті перемир'я на Донбасі.

«Однак все ще тривають провокації з боку незаконних збройних формувань. Це надзвичайно ускладнює просування до миру», - зазначив Зеленський.

Також президент поскаржився німецькому канцлеру на зрив окупантами відкриття нових контрольних пунктів в'їзду-виїзду «Щастя» і «Золоте» в Донецькій і Луганській областях.

Крім того, Зеленський розповів Меркель про український план спільних дій для сприяння активізації роботи Тристоронньої контактної групи. Цей план вже передали партнерам по нормандському формату.

Раніше прикордонники розповіли про перший день роботи КПВВ на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: