У Рівному сталася потрійна аварія: є жертва та постраждалі

Читать на русском
У суботу, 24 жовтня, в Рівному на вулиці Чорновола автомобіль Geely CK зіштовхнувся з рейсовим автобусом Богдан, а той зачепив Citroen.
npu.gov.ua

У суботу, 24 жовтня, в Рівному на вулиці Чорновола автомобіль Geely CK зіштовхнувся з рейсовим автобусом Богдан, а той зачепив Citroen.

Про це повідомляє Національна поліція.

У результаті зіткнення водій автомобіля Geely CK загинув.

За попередньою версією правоохоронців, водій Geely намагався здійснити обгін Citroen, перетинаючи при цьому суцільну смугу. У салоні Geely, крім водія, перебували ще троє пасажирів. Всіх госпіталізували.

Крім того, в результаті аварії травми отримали четверо пасажирів маршрутки: 20-річний чоловік і троє дітей у віці від 4 до 14 років. Всіх пасажирів маршрутки госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою та забоями.

«За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України», - відзначили в поліції.

Раніше в Запоріжжі зіткнулися дві маршрутки. Відомо, що постраждали три людини. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: