Трьом лікарям Національного інституту раку повідомили про підозру

Читать на русском
Через смерть пацієнтки Національного інституту раку МОЗ України правоохоронці відкрили кримінальне провадження і повідомили трьом лікарям про підозру.
unci.org.ua

Через смерть пацієнтки Національного інституту раку МОЗ України правоохоронці відкрили кримінальне провадження і повідомили трьом лікарям про підозру.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Першим підозрюваним є лікар, який проводив анестезіологічне забезпечення операції жінки. Слідство вважає, що лікар перед операцією не провів передопераційну підготовку пацієнтки та ввів їй препарати, які є несумісними при одночасному введенні. Це призвело до смерті пацієнтки.

Ще двоє підозрюваних - це лікар і патологоанатом. Їм інкримінують приховування цього злочину.

«Для приховування наслідків лікар пацієнтки та патологоанатом за результатами розтину тіла внесли до медичної документації неправдиві відомості про причину смерті жінки», - розповіли в прокуратурі.

Зараз правоохоронці вирішують питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів, а також відсторонення від обійманих посад.

Раніше в МОЗ повідомили, коли побудують лабораторію для Інституту раку.

Також нагадаємо, прокуратурою міста Києва внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом можливої ​​розтрати бюджетних коштів при проведенні державних закупівель посадовими особами Національного Інституту раку МОЗ України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: