Зведення ООС: бойовики 3 рази порушили режим тиші

Читать на русском
Минулої доби, 11 листопада, збройні формування Російської Федерації та її найманці 3 рази порушили домовленості Тристоронньої контактної групи.
Фото - штаб ООС.

Минулої доби, 11 листопада, збройні формування Російської Федерації та її найманці 3 рази порушили домовленості Тристоронньої контактної групи.

Зокрема, у районі населеного пункту Піски ворог відкривав вогонь з автоматичного станкового гранатомета. Поблизу Водяного – застосував міномет калібру 82 міліметри.

Українська делегація в ТКГ закликала провести новий обмін полоненимиУкраїнська делегація у Тристоронній контактній групі закликала провести обмін полоненими у форматі всіх на всіх до кінця поточного року.

Неподалік населеного пункту Кам’янка противник вів вогонь зі стрілецької зброї та великокаліберного кулемета. На жаль, унаслідок цього обстрілу один український військовослужбовець отримав вогнепальне поранення. Стан його здоров’я задовільний.

Від початку поточної доби, 12 листопада, на усіх ділянках фронту спостерігається тиша. У смугах відповідальності наших бригад жодної збройної провокації чи пострілу не зафіксовано.

Нагадаємо, з 10 листопада згідно з рішенням командувача Об'єднаних сил відновлена ​​робота всіх семи КПВВ на лінії розмежування, які працюють щодня з 8 до 16 години.

Але бойовики блокують роботу майже всіх дорожніх коридорів, крім КПВВ «Станиця Луганська».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: