Перша леді розповіла про самопочуття Зеленського

Читать на русском
Перша леді Олена Зеленська розповіла про самопочуття президента України Володимира Зеленського, який захворів на коронавірус.
olenazelenska_official/instagram.com

Перша леді Олена Зеленська розповіла про самопочуття президента України Володимира Зеленського, який захворів на коронавірус.

Про це вона повідомила на Міжнародному форумі культурної дипломатії у вівторок, 10 листопада.

Карантин «вихідного дня»: чи дотримуватимуться українці нових правилЗапровадження нових штрафів за неносіння масок матиме більший ефект, аніж нові обмеження, вважає експерт.

«Скажу про те, що можливо цікавить багатьох. Про здоров'я президента. Все добре, він відчуває себе нормально. Він ізолювався, але продовжує працювати», - розповіла Зеленська.

Нагадаємо, 9 листопада стало відомо, що президент України Володимир Зеленський заразився коронавірусом. Він отримав позитивний результат тесту. При цьому він зазначив, що, незважаючи на температуру 37,5, почуває себе добре.

В цей же день стало відомо, що коронавірус виявили у глави ОПУ Андрія Єрмака.

У жовтні на COVID-19 захворіла заступник голови ОПУ Юлія Ковалів. Однак станом на 9 листопада вона вже отримала негативний тест на коронавірус.

У червні коронавірусом заразилася перша леді України Олена Зеленська. Однак на початку липня в ОПУ повідомили, що дружина Володимира Зеленського одужала від COVID-19. Тоді ні у самого президента ні у їхніх дітей вірус не виявили.

«Слово і діло» писало, хто з відомих політиків і чиновників перехворів на COVID.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: