Ураган «Ета» насувається на узбережжя США

Читать на русском
Ураган Ета, який протягом останніх днів вирував у Центральній Америці, рухається Карибським морем в бік узбережжя американської Флориди.
Фото: АР

Ураган «Ета», який протягом останніх днів вирував у Центральній Америці, рухається Карибським морем в бік узбережжя американської Флориди.

Про це повідомляє АР.

Зазначається, що нині «Ета» вирує на території Куби. На острові фіксують штормовий вітер та сильні опади. Швидкість вітру зараз сягає близько 185 кілометрів за годину.

Влада Флориди вже закрила пляжі, порти, зупинила громадський транспорт та закликала людей залишатися вдома. Очікується, що «Ета» вдарить по регіону у понеділок зранку.

Нині від урагану загинуло вже кілька десятків осіб у Мексиці, Гватемалі, Нікарагуа, Сальвадорі та Панамі. Понад сто осіб зникли безвісти.

Нагадаємо, потужний ураган «Ета» вдарив по узбережжю Нікарагуа та Гондурасу. Він приніс із собою сильні опади, які призвели до затоплення регіону.

Також ми писали, що внаслідок урагану «Зета», який вирував на південно-східному узбережжі США, загинуло щонайменше шість людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: