Ураган «Ета» вдарив по країнам Центральної Америки, є загиблі

Читать на русском
Потужний ураган Ета вдарив по узбережжю Нікарагуа та Гондурасу. Він приніс із собою сильні опади, які призвели до затоплення регіону, внаслідок чого загинуло вже щонайменше 3 людини.
Фото: ЕРА

Потужний ураган «Ета» вдарив по узбережжю Нікарагуа та Гондурасу. Він приніс із собою сильні опади, які призвели до затоплення регіону, внаслідок чого загинуло вже щонайменше 3 людини.

Про це повідомляє ВВС.

Зазначається, що спершу під приціл «Ети» потрапило Нікарагуа. Стихія принесла із собою пориви вітру швидкістю до 225 кілометрів за годину. Негода зривала з будинків дахи та виривала дерева з корінням. Згодом почалися дощі, які спричинили повінь.

Через підтоплення регіону, в одній із місцевих шахт стався зсув грунту, внаслідок чого двоє її працівників опинилися поховані живцем, а в у сусідньому Гондурасі на 13-річну дівчинку впала стіна одного з будинків, через що вона загинула.

Окрім Нікарагуа та Гондурасу , «Ета» зачепила також Ямайку, Мексику та Сальвадор.

Нагадаємо, раніше потужний ураган «Дельта» вдарив по узбережжю Мексиканської затоки на півострові Юкатан, залишивши без світла тисячі жителів курортних містечок, які розташовані в регіоні.

Також ми писали, що ураган «Лаура» у США зруйнував сотні тисяч будинків та забрав щонайменше 6 життів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: