Ураган у Кропивницькому: поранено щонайменше троє людей

Читать на русском
Сьогодні по обіді у Кропивницькому зафіксували штормовий вітер, якій зривав з будинків дахи та ламав дерева. Внаслідок негоди щонайменше троє людей отримали поранення.
Фото: facebook.com/kroppolice

Сьогодні по обіді у Кропивницькому зафіксували штормовий вітер, якій зривав з будинків дахи та ламав дерева. Внаслідок негоди щонайменше троє людей отримали поранення.

Про це повідомляє видання «Гречка.info».

Зазначається, що всього за кілька хвилин стихія встигла позривати дахи, пошкодити лінії електропередач, дерева та паркани. За словами очевидців, це «було схоже на смерч».

Рятувальники почали допомагати мешканцям постраждалих будинків прибирати зруйновані конструкції дахів та вивозити повалені дерева.

За попередніми даними, найбільші руйнування у Кропивницькому зафіксовано у мікрорайонах Балашівка і Лелеківка.

Смерч у Кропивницькому-1gre4ka.info

В межах вулиць Богдана Хмельницького, Сагайдачного, Івана Виговського, Холодноярської, Мінської, Делегатської, Ризької, Комунальної, Зеленогірської, Івана Богуна, Мазепи пошкоджені дахи і близько 100 житлових будинків, є випадки руйнування стін, перекрита подача газу.

У зоні багатоповерхової забудови ситуація спокійна: тут зафіксовані випадки затоплення квартир – не справлялися ливневі системи у житлових будинках по вулиці Академіка Корольова, Кропивницького та Тимірязєва.

Нагадаємо, нещодавно над селищем Велика Олександрівка (Херсонська область) пронісся сильний ураган. Негода спричинила падіння дерев і пошкодження будівель та інших споруд.

Через ураган майже тисяча будинків Херсонщини залишилися без газопостачання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: