Ураган «Ета» у Центральній Америці забрав життя майже двох десятків людей

Читать на русском
Потужний ураган Ета, який вже кілька днів вирує у країнах Центральної Америки, призвів до масштабних повеней у регіоні, внаслідок чого загинуло вже 19 осіб.
Фото: АР

Потужний ураган «Ета», який вже кілька днів вирує у країнах Центральної Америки, призвів до масштабних повеней у регіоні, внаслідок чого загинуло вже 19 осіб.

Про це повідомляє АР.

Зазначається, що стихія наробила лиха у Нікарагуа, Гондурасі, Панамі, Гватемалі та Мексиці. Тепер вона рухається в напрямку Куби зі швидкістю 13 кілометрів на годину.

Наразі «Ета» забрала вже 4 життя у Гватемалі, 13 - у Гондурасі та 2 - у Нікарагуа. У Панамі повідомляється про зникнення восьми осіб. Стихія знищила десятки будинків та пошкодила інфраструктуру, відрізавши віддалені населені пункти від цивілізації.

Синоптики прогнозують, що ураган вируватиме в регіоні ще кілька днів.

Нагадаємо, потужний ураган «Ета» напередодні вдарив по узбережжю Нікарагуа та Гондурасу. Він приніс із собою сильні опади, які призвели до затоплення регіону.

Також ми писали, що внаслідок урагану «Зета», який вирував на південно-східному узбережжі США, загинуло щонайменше шість людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: