У штабі ООС розповіли про ситуацію на Донбасі

Читать на русском
Протягом 8 листопада збройні формування Російської Федерації та її найманці один раз порушили домовленості, що були досягнуті за підсумками засідання  Тристоронньої контактної групи.
Фото - НВ.

Упродовж минулої доби, 8 листопада, збройні формування Російської Федерації та її найманці один раз порушили домовленості, що були досягнуті за підсумками засідання Тристоронньої контактної групи.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» неподалік населеного пункту Водяне зафіксовано застосування противником підствольного гранатомета та стрілецької зброї.

Динаміка обстрілів сил ООС: 91 порушення режиму припинення вогню у жовтніУ жовтні внаслідок обстрілів на передовій загинуло двоє українських воїнів і четверо зазнали поранень.

Ворожі постріли не становили загрози життю та здоров’ю наших захисників, тому підрозділи Об'єднаних сил зброю у відповідь не застосовували.

Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було.

Від початку поточної доби, 9 листопада, у районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Наші військовослужбовці, перебуваючи у готовності миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки, продовжують сумлінно виконувати визначені завдання.

Нагадаємо, днем раніше бойовики також порушили перемир’я один раз.

Також Кравчук розповів, коли амністують учасників війни на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: