У Раді склав присягу новий нардеп

Читать на русском
У Раді 6 листопада склав присягу народного депутата Андрій Шараскін, який став членом фракціїГолос замість Вакарчука.
goloszmin.org

У парламенті в п'ятницю, 6 листопада, склав присягу народного депутата Андрій Шараскін, який став членом фракції «Голос».

Шараскін зачитав текст присяги під час засідання Ради з трибуни. Він пообіцяв служити українському народові і не порушувати закони України.

Які нардепи достроково склали свій мандат та пішли з політикиТри депутати відмовилися від своїх мандатів з початку дев'ятого скликання Верховної ради. Хто з парламентарів також пішов із політики за власним бажанням?

Він став народним депутатом від політичної фракції «Голос». У Раді Шараскін займе місце колишнього нардепа Святослава Вакарчука, який достроково склав свій мандат.

Андрій Шараскін є українським добровольцем, вченим, режисером і актором. З початку серпня 2014 до січня 2016 року брав участь в АТО на Донбасі, з 2016 року був заступником командувача Української добровольчої армії з суспільно-політичних питань.

Нагадаємо, спочатку місце Вакарчука повинна була зайняти Аліна Свідерська. Її призначення затвердили в ЦВК в липні. Однак Свідерська не подала вчасно відповідні документи для реєстрації нардепом.

У червні Святослава Вакарчук заявив, що написав заяву про складання мандата депутата. За його словами, свою місію в парламенті він виконав.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: