Замість Вакарчука: ЦВК визнала народним депутатом Аліну Свідерську

Читать на русском
Центральна виборча комісія під час засідання визнала обраною народним депутатом України Аліну Свідерську, яка займе у ВР місце Вакарчука.

Центральна виборча комісія під час засідання визнала обраною народним депутатом України Аліну Свідерську, яка займе у ВР місце Святослава Вакарчука.

«8 липня відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії, під час якого Комісія визнала обраною народним депутатом України... Свідерську Аліну Валеріївну, 1989 року народження, освіта вища, директора ТОВ «Айсе Хідро Юкрейн», проживає в місті Києві, члена політичної партії «ГОЛОС», включену до виборчого списку політичної партії «ГОЛОС» під №19», - йдеться у повідомленні пресслужби ЦВК.

Які нардепи достроково склали свій мандат та пішли з політикиТри депутати відмовилися від своїх мандатів з початку дев'ятого скликання Верховної ради. Хто з парламентарів також пішов із політики за власним бажанням?

У ЦВК додали, що рішення схвалене у зв’язку з достроковим припиненням повноважень народного депутата України Святослава Вакарчука.

Нагадаємо, 11 червня Святослава Вакарчук заявив, що написав заяву про складення мандата, свою місію в парламенті він вважає виконаною.

Але Верховна рада відмовилася достроково припинити повноваження народного депутата від «Голосу» Святослава Вакарчука. Тоді «Голос» забрав депутатський мандат у Вакарчука.

«Слово і діло» пропонує пригадати, хто, коли та чому пішов із політики або мав намір відмовитись від депутатських повноважень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: