У мерії Харкова назвали терміни повернення Кернеса

Читать на русском
Мер Харкова Геннадій Кернес планує повернутися з німецької клініки до України до 20 грудня.
фото з відкритих джерел

Мер Харкова Геннадій Кернес планує повернутися до України до 20 грудня, щоб взяти участь у першій сесії нової міськради.

Про це повідомив перший заступник Кернеса Ігор Терехов в інтерв'ю виданню «Країна», опублікованому 5 листопада.

За його словами, в мерії виключають сценарій, що Кернес не зможе повернутися до першої сесії міськради, не зможе прийняти присягу, а значить, і не зможе заступити на посаду.

«Кернес повернеться до Харкова і до 20 грудня проведе сесію міськради. Ось з цього сценарію ми виходимо. Решта - навіть не розглядаються», - заявив Терехов.

Віце-мер також запевнив, що після виборів розмовляв з Кернесом і розповів, який результат він і його команда отримали на місцевих виборах.

«І можу сказати, що на сьогоднішній день ми чітко розуміємо: Геннадій Адольфович повернеться і буде в абсолютно нормальному стані працювати», - додав він.

Відзначимо, 4 листопада Харківська міська територіальна виборча комісія офіційно оголосила, що Кернеса знову обрано міським головою Харкова. За нього проголосували 60,34% харків'ян.

Нагадаємо, у вересні Геннадій Кернес захворів коронавірусом. Його відвезли на лікування до німецької клініки «Шаріте». При цьому в міськраді Харкова вже не раз спростовували інформацію про смерть Кернеса.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: