У США завершилося голосування на виборах президента

Читать на русском
Громадяни американських штатів Аляска та Гаваї останніми завершили голосування на виборах президента. Виборчі дільниці закрилися по всій країні.

Громадяни американських штатів Аляска та Гаваї останніми завершили голосування на виборах президента. Виборчі дільниці закрилися по всій країні.

Про це вранці в середу, 4 листопада, повідомляє Reuters.

Голосування на Алясці та на Гаваях завершилося о 7:00 ранку за київським часом.

5 фактів про спадок Трампа: хто і як його може переобратиНезважаючи на прогнози і результати національних опитувань, Дональд Трамп ще має шанси на перемогу на виборах президента США.

Попередні результати показують, що більшість голосів набрав демократ Джозеф Байден. Він лідирує у штатах Каліфорнія - 55 голосів, Нью-Йорк - 29 голосів, Вашингтон - 12 голосів, Вірджинія - 13 голосів і інших.

Водночас чинний президент, республіканець Дональд Трамп набрав більшу кількість голосів у штатах Техас - 38 голосів, Флорида - 29 голосів, Північна Кароліна - 15 голосів та інших. Підрахунок голосів триває.

Нагадаємо, виборці відразу в декількох американських штатах отримують автоматизовані дзвінки із закликами залишатися вдома і не йти на вибори.

Також ми писали, що кандидати на посаду президента США Дональд Трамп і Джо Байден засудили спроби Росії втрутитися в американські вибори.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: