Зеленський зустрівся з нацгвардійцем Марківим

Читать на русском
Звільнений міланським судом нацгвардієць Віталій Марків відразу по прибуттю до України поїхав на зустріч з президентом Володимиром Зеленським.
president.gov.ua

Нацгвардієць Віталій Марків відразу по прибуттю до України поїхав на зустріч з президентом Володимиром Зеленським.

Про це розповіли в пресслужбі ОПУ в середу, 4 листопада.

Справа українського нацгвардійця Марківа: яка роль російської пропагандиСправа Марківа принципова для України тому, що є результатом російської пропаганди в ЄС й Україна має докладати зусиль щодо розповсюдження інформації на міжнародному рівні, вважає експерт.

Зеленський оцінив силу духу Марківа, його високі моральні якості, і зазначив, що нацгвардієць є взірцем для багатьох.

«Я вважаю, що це дійсно спільна перемога, і перш за все - перемога України на міжнародному рівні. Круто, що у нас такі бійці. Все, що було в наших силах, ми робили», - сказав президент.

Віталій Марків в свою чергу подякував Зеленського за підтримку, а також розповів, що в ув'язненні завжди пам'ятав про Україну.

«Кожен малюнок, кожен лист, який мені прислали, я зберіг і привіз з собою. Це рішення - перемога всієї команди, а перш за все - правди і справедливості», - підкреслив Марків.

В ОПУ нагадали, що Віталій Марків є студентом Національної академії внутрішніх справ. Зараз йому необхідно пройти медичну реабілітацію, якщо він хоче продовжити кар'єру військового.

Нагадаємо, увечері 3 листопада міланський апеляційний суд виніс виправдувальний вирок у справі українського нацгвардійця Віталія Марківа і він вийшов на волю.

Вдень 4 листопада Марків повернувся до України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: