У штабі ООС розповіли про ситуацію на Донбасі

Читать на русском
За добу, 3 листопада, бойовики шість разів порушували режим припинення вогню в зоні ООС. Внаслідок обстрілу поранення отримав український військовий.

За добу, 3 листопада, бойовики шість разів порушували режим припинення вогню у зоні ООС. Внаслідок обстрілу поранення отримав український військовий.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС вранці в середу, 4 листопада.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід неподалік Водяного противник застосував ручний протитанковий гранатомет, а на околиці Авдіївки - підстовбурний гранатомет і стрілецьку зброю.

У районі Мар'їнки ворог відкривав вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберного кулемета і ручного протитанкового гранатомета. Ще два порушення режиму припинення вогню зафіксовані поблизу населеного пункту Гнутове. На цій ділянці противник застосовував стрілецьку зброю і ручний протитанковий гранатомет.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ вогонь з автоматичної станкового гранатомета російсько-окупаційні війська відкривали неподалік від населеного пункту Новолуганське. У результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав вогнепальне осколкове поранення. Його доставили до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога.

Від початку поточної доби, 4 листопада, режим припинення вогню на Донбасі зберігається повною мірою.

Раніше Україна направила в ОБСЄ ноту протесту через ситуацію на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: