Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
ВР планує розглянути низку законопроектів, зокрема, щодо врегулювання дистанційної роботи та забезпечення епідемічного благополуччя населення у період пандемії.
Фото - «Слово і діло».

У вівторок, 3 листопада Верховна рада на засіданні планує розглянути низку законопроектів, зокрема, щодо врегулювання дистанційної роботи та забезпечення епідемічного добробуту населення у період пандемії.

Трансляцію веде «Слово і діло».

Телеканал Рада. Прямий ефірRadaTVchannel

Парламентарії планують внести зміни до порядку денного ВРУ та календарного плану ВРУ. Також планують розглянути законопроєкти про зміни до державного бюджету на 2020 рік, про удосконалення доступу до адмінпослуг, щодо врегулювання дистанційної роботи.

Окрім того, у другому читанні передбачається розгляд законопроєкту щодо допуску дізнавачів, слідчих та прокурорів до району здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії РФ у Донецькій та Луганській областях.

Також на розгляд виносяться законопроєкти про забезпечення санітарного та епідемічного добробуту населення у період пандемії коронавірусу, про посилення штрафів за продаж ліків без рецепту.

Рада також планує змінити склад ТСК щодо розслідування нападів на Катерину Гандзюк та інших активістів.

Крім того, згідно з рішенням погоджувальної ради сьогодні, 3 листопада, у ВР звітуватиме міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: