У Раді знову хочуть заслухати Степанова

Читать на русском
Верховна рада на цьому тижні хоче заслухати главу МОЗ Максима Степанова на тлі загострення ситуації з коронавірусом в країні.

Верховна рада на цьому тижні хоче заслухати главу МОЗ Максима Степанова на тлі загострення ситуації з COVID-19 в Україні.

Про це заявив спікер Ради Дмитро Разумков на засіданні погоджувальної ради парламенту в понеділок, 2 листопада.

Степанов закликав Раду підтримати штрафи за відсутність маскиГлава МОЗ Максим Степанов закликав Раду ухвалити законопроект про посилення відповідальності за межі не носіння маски.

«Також зверталися з пропозицією заслухати і міністра охорони здоров'я. Якщо це необхідно, можемо визначити день, тому що ситуація загострюється, і треба розуміти, в якому напрямку ми рухаємося», - сказав Разумков.

При цьому заступник голови фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко запропонував викликати Степанова в Раду у вівторок або середу.

«Можливо, викличемо пана Степанова раніше. Є така, можливо, ідея у вівторок і середу скоротити час на виступи, можливо, на 20 хвилин. І за рахунок цього отримати додатковий час заслухати пана Степанова...», - зазначив він.

Відзначимо, Степанов виступав в Раді зі звітом щодо ситуації з коронавірусом у жовтні.

Нагадаємо, за весь час пандемії в Україні захворіли коронавірусом 402 194 особи. Летальних випадків - 7375. За добу в країні виявили 6 754 нових випадків зараження, 69 осіб померли.

З 2 листопада в Україні запрацював єдиний контакт-центр щодо боротьби з COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: