У Києві загальне число COVID-хворих наближається до 39 тисяч

Читать на русском
У Києві за минулу добу коронавірус виявили у понад 500 осіб, 9 осіб загинули. Загальна кількість хворих перевищує 38 тисяч.
kyivcity.gov.ua

У столиці за минулу добу коронавірус виявили у понад 500 осіб, 9 осіб загинули. Загальна кількість хворих перевищує 38 тисяч.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко в своєму Telegram в понеділок, 2 листопада.

Кличко назвав умову локдауну в Києві через коронавірусЗа словами Кличка, виходячи з того, як буде розвиватися ситуація, влада буде змушена виконувати рішення Кабінету міністрів, якщо той ухвалить рішення про суворі заходи.

«Хвиля вірусу продовжує накривати столицю і Україну. За минулу добу в Києві виявили ще 507 хворих. Померли 9 людей. Всього від коронавірусу в столиці 787 летальних випадків. Підтверджених випадків захворювання на сьогодні вже 38 745», - написав він.

Серед нових хворих: 267 жінок у віці від 18 до 83 років, 25 дівчаток від двох місяців до 17 років. А також 188 чоловіків у віці від 19 до 90 років. І 27 хлопчиків віком від двох місяців до 17 років. Захворіли в тому числі і 16 медиків.

Найбільше випадків захворювання виявили в Солом'янському районі - 89. У Голосіївському - 84. В Дніпровському районі - 71 випадок.

За словами Кличка, до лікарень міста за добу госпіталізували 38 пацієнтів. Одужали в столиці 12 осіб. Всього коронавірус подолали 12 924 жителя Києва.

Нагадаємо, коронавірусом також хворіє і сам Віталій Кличко.

За минулу добу коронавірус в Україні виявили у 6754 осіб, зафіксовано 69 летальних випадків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: